T. 678 922 502  ·  consulta@mesqualitat.com  · 
Menu

Avís legal

Dades d’identificació
En compliment amb el deure d’informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i del Comerç Electrònic, a continuació, les dades aquí consignades corresponen a la titularitat d’aquesta web:
Web: www.mesqualitat.com
Titular: Marina Colomé Coll
Domicili: C/ Goya, 17, 08401 de
C.I.F.: 47805921F
Telèfon: 678922502
e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Usuaris
L’accés i/o ús d’aquest portal de Marina Colomé Coll atribueix la condició d’usuari, que accepta, des del moment de l’accés i/o ús, les Condicions Generals d’Ús aquí reflectides. Les citades Condicions seran d’aplicació independentment de les Condicions Generals de Contractació que en el seu cas resultin d’obligat acompliment.

Protecció de dades
Marina Colomé Coll compleix amb les directrius de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reial decret 1720/2007 de 21 de desembre pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica i altra normativa vigent a cada moment, i vetlla per garantir un correcte ús i tractament de les dades personals de L’usuari. Per a això, al costat de cada formulari de recaptació de dades de caràcter personal, en els serveis que L’usuari pugui sol·licitar a Marina Colomé Coll, farà saber a L’usuari de l'existència i acceptació de les condicions particulars del tractament de les seves dades en cada cas, informant-li de la responsabilitat del fitxer creat, l'adreça del responsable, la possibilitat d'exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, la finalitat del tractament i les comunicacions de dades a tercers si escau. Així mateix, Marina Colomé Coll informa que dóna compliment a la Llei 34/2002 d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic i li sol·licitarà el seu consentiment al tractament del seu correu electrònic amb finalitats comercials a cada moment. Les dades de caràcter personal que formen part dels fitxers són adequades, les que corresponen i són estrictament necessàries per a la finalitat per la qual s'obtenen. Marina Colomé Coll garanteix les mesures tècniques i organitzatives necessàries per a la seguretat i integritat de les dades personals que conté, i per evitar la seva alteració, la pèrdua, el tractament o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades, i els riscos als quals estan exposats, bé per l'acció humà o bé pel mitjà físic o natural.

Propietat intel·lectual i industrial
Marina Colomé Coll per si o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de Marina Colomé Coll o bé dels seus llicenciadors. Tots els drets reservats. En virtut del que es disposa en els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de Marina Colomé Coll. L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de Marina Colomé Coll. Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’usuari haurà d'abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat en el les pàgines de Marina Colomé Coll.

Exclusió de garanties i responsabilitat
Marina Colomé Coll no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

Modificacions
Marina Colomé Coll es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al seu portal, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats al seu portal.

Enllaços
En el cas que en nom del domini es disposessin enllaços o híper vincles feia altres llocs d'Internet, Marina Colomé Coll no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas Marina Colomé Coll assumirà responsabilitat alguna pels continguts d'algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d'aquests híper vincles o altres llocs d'Internet. Igualment la inclusió d'aquestes connexions externes no implicarà cap tipus d'associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

Dret d'exclusió
Marina Colomé Coll es reserva el dret a denegar o retirar l'accés a portal i/o els serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d'un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents Condicions Generals d'Ús.

Generalitats
Marina Colomé Coll perseguirà l'incompliment de les presents condicions així com qualsevol utilització indeguda del seu portal exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

Modificació de les presents condicions i durada
Marina Colomé Coll podrà modificar a qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per unes altres degudament publicades.

Legislació aplicable i jurisdicció
La relació entre Marina Colomé Coll i L’usuari es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i tribunals de la ciutat de Granollers.

Si vols millorar la teva PIME, no ho dubtis.

Informa't
 

Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers.

Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació

Tancar